Házirend

A csoportos órák házirendje

Időtartam: Az órák 55 percesek. Nem tudom tovább tartani az órákat vagy csúsztatni azokat ezért érdemes pontosan érkezni. Az esetleges elkésett időt nem tudom pótolni.

Óradíj fizetése: Szigetszentmiklóson a csoportos órák díját minden hónap első óráján kell fizetni. Az órákat az előre leegyeztetett időpontban tartjuk meg és ez kizárólag az adott naptári hónapra vonatkozik.

Pótlások, lemondások: A lemondott órát nem áll módomban pótolni, viszont minden óra első pár percében áttekintjük az előző órai anyagot, így van lehetőség felzárkózásra.

Szülői kíséret: A csoportos órákon csak a tanulók jelenhetnek meg.

Az egyéni gitár, basszusgitár, fuvola és furulya órák házirendje a szigetszentmiklósi iskolánkban havi díjjal

Az órák időtartama: Az órák minden óra 0 perckor kezdődnek és 55 percesek. Nem tudom tovább tartani az órákat vagy csúsztatni azokat ezért érdemes pontosan érkezni. Az esetleges elkésett időt nem tudom pótolni.

Óradíj fizetése: Szigetszentmiklóson az órák díját minden hónap első óráján kell fizetni. Pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

A havidíjról: Minden esetben az adott naptári hónapra vonatkozik és heti egy alkalmat jelent függetlenül, hogy a tanuló mikor kezd el az óráira járni. Az órákat az előre egyeztetett fix időpontokban tudjuk megtartani. Egyéni magán tanulóknak a havidíjas fizetés október elsejétől május utolsó napjáig tart. Egyéni órák esetén június 1-től szeptember végéig illetve az őszi, téli, tavaszi szünetekben és a nemzeti ünnepeken alkalmanként lehet rendezni a szigetszentmiklósi órák díját, előre befizetni a hónappal nem kötelező.

Pótlások: Egyéni oktatás esetén az órák pótlására az 5 alkalmas hónapok ötödik alkalmán van lehetőség mindenkinek a saját időpontjában. Ha miattam marad el az óra, a díja a következő havidíjból kerül levonásra. Pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Ha a tanuló fertőző beteg: Mindenkinek a saját idejében az órát Skype-on is meg tudom tartani, nem szükséges az órára betegen jönni. Az esetleges technikai problémákért felelősséget nem vállalok. A fuvola oktatás Skype-on keresztül nem érhető el.

Ha otthonról szeretnél tanulni: Lehetősége van mindenkinek a saját idejében Skype-on keresztül tanulni. Előzetes megbeszélés alapján ez bármikor bárkinek elérhető. Az esetleges technikai problémákért felelősséget nem vállalok. A fuvola oktatás Skype-on keresztül nem érhető el.

Tisztaság: Dohányozni és szemetelni a lakásunkban tilos.

Szülői kíséret: Az egyéni órák látogatására a tanulón kívül maximum 2 ember jelenhet meg. Kérem, hogy az egyéni órák zavartalansága miatt kisgyermeket ne hozzanak az órára.

Az egyéni gitár, basszusgitár, fuvola és furulya órák házirendje kiszállással

Az órák időtartama: Az tanórák 55 percesek. Nem tudom tovább tartani az órákat vagy csúsztatni azokat.

Az oktatás feltételei: A kiszállásért felárat számolok fel. Az első órán két alkalmat kell kifizetni, az első, és a következő óra díját. Ha a második óra 24 órán belül kerül lemondásra, azt nem tudom pótolni. Amennyiben az óra időben kerül lemondásra, vagy miattam marad el, akkor az az alkalom pótolva lesz. Pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Az egyéni gitár, basszusgitár órák házirendje alkalmankénti fizetéssel a szigetszentmiklósi iskolánkban

Az alkalmanként fizetett gitáróra díja: 5000 Ft/alkalom

Az óra időtartama: Az óra 55 perces. Nem tudom tovább tartani az órát vagy csúsztatni azt ezért érdemes pontosan érkezni. Az esetleges elkésett időt nem tudom pótolni.

A gitárórák alkalmankénti fizetéséről: Az órák díját az adott gitáróra illetve basszusgitár óra megkezdése előtt kell rendezni. Pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Lemondások, pótlások: Az alkalmanként fizetett órát 24 órával az óra kezdése előtt le lehet mondani, 24 órán belül lemondott órát fizetni kell. A miattam elmaradt óra pótlásra kerül.