Furulyaoktatás

Gyerekeknek

A furulya ideális hangszer bármely korosztálynak. A kezelése egyszerű, a lehető leghamarabb lehet sikerélményt elérni, és alkalmas kezdő hangszernek, illetve önállóan is megállja a helyét. Az együtt zenéléshez is alkalmas dallamhangszer, de akár énekhangot is lehet vele kísérni, így a közös zenélésből is kiveszi a részét.

4-5 éves kortól

Tananyag

A gyerekeknél a cél, hogy megismerkedjenek a hangszerrel, annak alapvető kezelési módjaival, illetve a kottaolvasással, és az alapvető hangszeres-, és zeneelmélettel. Hogy a tanulás ne legyen olyan száraz, az évkör ünnepeinek népdalain, illetve egyszerűbb etüdökön, akár könnyűzenei dalokon keresztül sajátíthatják el az ismereteket.

Családi koncertek

Az ünnepek közeledtével ismert dalokból állítunk össze dalcsokrot, melyet családi körben, óvodában, iskolában lehet előadni.

12-14 éves kortól

Tananyag

Cél, hogy a gyerekek megismerkedjenek a hangszerrel, illetve a zeneiskolában megszerzett tudásukat továbbfejlesszék ízlésüknek megfelelő komoly, vagy könnyűzenei darabokon keresztül.

 

Lehetőség van egyéni, illetve csoportos órákra is.

Az egyéni órákon a munka koncentráltabb, a figyelem nem oszlik meg, ezért lehetőség van saját tempóban, gyorsan haladni.

Ezzel szemben a csoportos órák baráti légkörben zajlanak, izgalmas feladatokkal, az együtt zenélési lehetőség pedig adott.

 

Jelentkezés előtt kérlek figyelmesen olvasd el a házirendet és csak akkor jelentkezz ha elfogadod azt.